Mitä äänesi kertoo sinusta?
Tämä on hyvin henkilökohtainen blogikirjoitus, sillä pohdin tässä omaa puheääntäni ja suhdettani siihen.
Hyvä idea, mitä sitten?
Moni tuumailee mielessään, miksi aina teemme näin, vaikka voisimme tehdä noin. Tätä päivitellään mahdollisesti myös tiimin sisällä. Uusia kehitysideoita syntyy ilman että niitä pyydetään miettimään erikseen järjestetyissä workshopeissa, mutta jostain syystä ne eivät koskaan etene. Miten voidaan tietää, onko idea hyvä, jos sitä ei pääse edes testaamaan?
Kaikki haluavat kehittää puhetaitojaan, mutta entä kuuntelutaidot?
Kyllä aikuinen ihminen osaa kuunnella! Aivan, mutta haluaako? Kuunteleminen on varsin moniulotteinen prosessi, joka onnistuakseen vaatii ainakin nämä asiat: keskittymisen, viestin ymmärtämisen ja sen hyväksymisen. Väitän, että suurimmalle osalle meistä tuo viimeinen, eli hyväksyminen, on kuuntelun haastavin paikka.
Puhetaidot asiakastyössä – pieni opas puheosaamisen kehittämiseen
Onko organisaatiossasi pohdittu, millaisia moninaisia puhetilanteita asiakkaiden kanssa on ja miten ne liittyvät viestintästrategisiin tavoitteisiin? Tunnistatko työssäsi vaikuttamisen tapoja ja osaatko itse vaikuttaa? Onnistunut asiakasviestintä on kilpailuetu, jota tulee johtaa.
Tämä opas on suunnattu kaikille niille työntekijöille, esihenkilöille ja yrittäjille, jotka haluavat kehittää puheosaamistaan asiakaskohtaamisissa.
Tilaa ilmainen opas puheosaamisen kehittämisestä asiakastyössä!